Country Championship 2009

18.07.2009 23:12

 

    Po roce co skončil BF2 Nations Championship, tak tu opět máme další šampionát, tentokrát s názvem Country Championship 2009 pořádaný opět portálem ESL. Já jsem rád, že se něco takového uspořádalo, ale jestli bude turnaj aktivní tak to je otázka, přeci jen jsou prázdniny a hodně hráčů bude neaktivních. Tím se také dostáváme k tomu jak to bude se Slovenskem a Českem, protože právě neše reprezentace má problémy se sháněním hráčů. Jelikož je hráčů opravdu málo, tak se dospělo k tomu, že se založí reprezentační tým Československa. Sice bych byl radši kdybychom hráli každý zvlášť, ale pokud by to mělo za následek, že nebude dostatek hráčů, tak si myslím, že toto byl dobrý krok k sestavení smíšené reprezentace. Přeci jen jsme kdysi bývali jeden stát. Jediné co se mi zdá že je špatné, je vlajka reprezentačního týmu na ESL. Tým byl zaregistrován se Slovenskou státní vlajkou, zřejmně proto, že kapitán týmu je slovák. Ale českolovenská státní vlajka byla stejná jako česká. Myslím, že to by mělo být opraveno a to nemluvím o tom že v reprezentaci je více čechů, než slováků, ale to už jsou jen detaily. 
 
    Šampionát se skládé opět ze dvou částí, tak jak tomu bylo minule. První část mistrovství bude Conquest a druhá část Infantry. Takže pokud se nezadaří v prní části, může se zadařit v části druhé. První zápasy se začínají hrát od 27.7.09 a na každý zápasový víkend jsou přiděleny dvě mapy, které se budou hrát ve všech zápasech. Takže si týmy nemohou mapy vybírat. Už také byly připraveny jednotlivé skupiny s týmy jak v Conquestu, tak i v Infantry.
 
- Rozdělení týmů do skupin v Conquestu:
 
 Skupina A
 
 Švédsko
 Rusko
 Československo
 Bulharsko
 
 Skupina B
 
 Německo
 Norsko
 Maďarsko
 Ukrajina
 
 Skupina C
 
 Francie
 Nizozemsko
 Rakousko
 
 Skupina C
 
 Finsko
 Polsko
 Španělsko
 
- Rozdělení týmů do skupin v Infantry:
 
 Skupina A
 
 Francie
 Německo
 Španělsko
 Ukrajina
 Československo
 Bulharsko
 
 Skupina B
 
 Švédsko
 Spojené království
 USA
 Chorvatsko
 Maďarsko
 
 Skupina C
 
 Finsko
 Portugalsko
 Nizozemsko
 Belgie
 Litva
 
 Skupina D
 
 Norsko
 Polsko
 Rakousko
 Dánsko
 Švýcarsko
 
    Nyní zase pár slov k sestavě reprezentačního týmu Československa. V reprezentaci už nejsou hráči jako Iwoš, Scimitar, Pecan, Nakamp, atd ... Ale pořád jsou v reprezentaci old hráči, kteří něco dokázali. Takže si myslím, že je to v celku dobré. Jestli prohrajeme, nevadí. Jde o to abychom se zůčastnili a hráli fair play hru, což by mělo být na prvním místě. No a nyní už konečně sestava reprezentačního týmu a působnost jejich členů v klanech ...
 
 Československo - sestava
 
Bam18 - FlameSpam, GBC!
Lyc4n - =)R(=, GBC!, Unit
Lilik - =)R(=, GBC!, Unit
Ice - |BMK|
RunNinStA<3 - Antik player
Tomayo - =)R(=, biologic, ^Phx.
Radegast_cz - [CORE], GBC!
M4TRIX.cz - =)R(=, CzC, GBC!
Marx - [RL], [CORE], GBC!
nUber - =)R(=, GBC!
RIcCO - GBC!
Spirit - =)R(=, GBC!, ^Phx.
Vinsenity - CzC, GBC!
 
    Vidíme, že spoustu hráčů pochází z conquestového týmu Gang Bang Commando, takže myslím že v conquestu by se mohlo zadařit. Na infantry jsou tam také zkušení hráči, takže myslím že je to celkem dobrá sestava. Jestli je to sestava kompletní, to nevím. To můžete sledovat přímo na ESL v profilu Reprezentace. Jak jste si výše mohli všimnout, tak souteže se zůčastní také tým USA, což je pro mě dost velké překvapení. Skoro žádne americké týmy neznám, jen velice málo. Hlavně bude velice zajímavé jake budou pingy a lagy na serverech, do ameriky je to daleko, takže to bude zajímavé. Tímto přeji reprezentací přesnou mušku a taky reg, který je potřeba a žádné dusty a budeme držet palce !
 
 

Diskusní téma: Country Championship 2009

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek